pyöröterät

pyöröterät

pyöröterät

pyöröterät

pyöröterät

pyöröterät

 

AUTAMME SINUA LEIKKAAMAAN PAREMMIN

Toijalan Koneterä Oy:llä on pitkäaikainen kokemus terien ja teräjärjestelmien valmistuksesta ja huollosta. Toimintamme perustuu laadukkaisiin raaka-aineisiin, tekniseen osaamiseen, joustavaan tuotantoon sekä jatkuvaan kehitystyöhön. Pääasiallisesti toimimme mekaanisen puunjalostuksen alalla, mutta valmistamme teriä myös monien muiden materiaalien työstöön. Tuotteisiimme voi tutustua tarkemmin tuotesivullamme.

Pitkän kokemuksemme ansiosta voimme luottaa tuotteidemme laatuun ja kykyymme toimittaa teriä joustavasti teollisuuden vaihteleviin tarpeisiin. Oma valmistus ja mukautuva konekantamme antavat meille mahdollisuuden räätälöidä kulloiseenkin tilanteeseen sopivan työkalun - on kyseessä sitten puun, metallin, elintarvikkeiden tai jonkun muun materiaalin työstäminen.

Tärkeä osa toimintaamme on myös terähuolto. Huollon yhteydessä voimme havaita terien tilan käytön jälkeen ja näin saamme suoraa palautetta niiden toimivuudesta kyseisessä käyttökohteessa. Terähuollon toteutamme samalla tinkimättömällä laadulla millä valmistamme myös uudet tuotteemme.

Toijalan Koneterä Oy on perustettu vuonna 1986, perustajana Sulho Pietikäinen perheineen ja veljenpoikineen. Vuonna 1997 toteutettiin sukupolven vaihdos, jolloin Sulho Pietikäisen tilalle yrityksen johtoon siirtyi Juha Pietikäinen.

Sijaitsemme Akaan Toijalassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

tuotantot