+358 20 122 7300 info@konetera.com

Leikkaa paremmin

Teollisuuden kumppani, vuosikymmenten kokemuksella

TOIMINTA

Kotimaista terä­osaa­mista

Toijalan Koneterä Oy:llä on pitkäaikainen kokemus terien ja teräjärjestelmien valmistuksesta ja huollosta. Toiminta perustuu laadukkaisiin raaka-aineisiin, tekniseen osaamiseen, joustavaan tuotantoon sekä jatkuvaan kehitystyöhön. Yritys toimii pääasiassa mekaanisen puunjalostuksen alalla, mutta valmistaa teriä myös monien muiden materiaalien työstöön.

Pitkän kokemuksen ansiosta asiakkaat voivat luottaa tuotteiden laatuun ja Koneterän kykyyn toimittaa teriä nopeasti ja joustavasti teollisuuden vaihteleviin tarpeisiin. Oma valmistus ja mukautuva konekanta mahdollistavat sopivan työkalun räätälöinnin kulloiseenkin tilanteeseen – on kyseessä sitten puun, metallin, elintarvikkeiden tai jonkun muun materiaalin työstäminen.

Suunnittelu

Valmistus

Palvelu

Tärkeä osa toimintaa on terähuolto, joka toteutetaan samalla tinkimättömällä laadulla, millä myös uudet tuotteet valmistetaan. Terähuollon yhteydessä terille tehdään analyysi niiden tilasta käytön jälkeen. Saatua tietoa terien toimivuudesta kyseisessä käyttökohteessa hyödynnetään tuotekehityksen tukena.

Teräalan osaajaa

Vuoden kokemus

Asiakasta

VAHVUUDET

Varmuutta ja laatua prosesseihin

Toijalan Koneterä Oy on perustettu vuonna 1986.  Vuosikymmenten kokemus eri teollisuudenaloilta näkyy asiakkaille toimivina ja tarkoituksenmukaisina ratkaisuina. Laaja koneiden ja laitteiden sekä toiminnan tuntemus mahdollistaa nopean ongelmanratkaisun ja innovatiivisten tuotteiden kehittämisen. Yritys tunnetaankin pitkistä asiakassuhteistaan ja paneutumisestaan asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin.

Koneterä haluaa olla Suomen nopein terätoimittaja. Nopeat vasteajat, nopea ongelmanratkaisu ja nopeat toimitukset turvaavat asiakkaan toiminnan jatkuvuutta ja lyhentävät mahdollisten keskeytysten kestoa.

Vahva osaaminen

Monipuolinen konekanta

Laadukkaat materiaalit ja tuotteet

Joustavuus ja nopeus

Jatkuva tuotekehitys

Vastuullinen toimija

Ota yhteyttä

Osoite

Toijalan Koneterä Oy
Hallitie 2
37800 AKAA

Soita

+358 20 122 7300